Våra produkter

Specialister på Värmepumpar

Värmepumpar är vad vi på Kyl och värmepumpsakuten har som främsta specialitet. Vi har djupgående kunskap och stor erfarenhet om olika värmepumpar och värmekällor, samt om installationen av dessa. Värmepumpar är för de alla flesta svenska byggnader det smartaste uppvärmningsalternativet, dessutom är det ett miljövänligt alternativ som fungerar ur ett framtidsperspektiv till skillnad från t ex oljeuppvärmning. En annan mycket positiv aspekt av att använda sig av en eldriven värmepump för uppvärmning av ett hus är att det är ekonomiskt fördelaktigt. Visst är det en investering att installera exempelvis sjövärme eller bergvärme, men på sikt finns det många slantar att tjäna.

Ett fint kök

Produkter för storkök

Haglunds Industri är svensktillverkade vitvaror för storkoncept som restauranger eller barer. De kylar och frysar som säljs via oss är av just detta märke och kan antingen måttanpassas eller köpas i standardformat – helt efter dina behov. När man köper svensktillverkade varor slår man dels ett slag för den inhemska tillväxten, och dels får man produkter med en viss kvalitetsgaranti då den svenska industrimarknaden är känd för sin gedigna kvalitet. Vi säljer också störkökslösningar från det anrika företaget Metos.

Luftkontidionering och klimatanläggningar

När lantbruksmaskinernas A/C får problem är det inte alltid helt uppenbart var man ska vända sig. Vi på Kyl och värmepumpsakuten kan både finna ut vad som är fel med A/C:n i din lantbruksmaskin, samt laga felet när det lokaliserats. Vi kan de flesta märken och bedriver försäljning av reservdelar till en rad olika maskiner. Vi hjälper gärna till med påfyllning och täthetstest även på din privata bil.